Sve uspješnija modna marka u segmentu nakita, Parfois, prošli je tjedan uz Sportinu Group ugostila poznate modne blogerice iz regije na ekskluzivnom druženju u idiličnom slovenskom krajoliku.

Dolazak nove Parfois kolekcije bio je obilježen ekskluzivnim događajem na lokaciji koja je specifična po predivnom krajoliku, vrhunskoj gastronomiji i poznatim sortama vina – u Goriškim Brdima. Tu su se, uz predstavnike brenda iz Potrugala, družile i poznate modne blogerice i voditeljice koje je Parfois odabrao kao predstavnice nove kolekcije. One su žene s moćnim, kozmopolitskim duhom: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamić (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadžole (@psychocouture), Tijana Žunič (@cosmopolitan_serbia) i Ana Ostojić (@elleserbia).
Tijekom dvodnevnog boravka u Sloveniji, naučile su više o kulturi, povijesti i viziji svjetskog brenda Parfois, te su otkrile pravo značenje imena ove modne marke. Naime, riječ »parfois« znači »ponekad«, te se upravo za njome vode modni dizajneri koji stvaraju njihove kolekcije.

 

Za bezbrižno kretanje idiličnim ulicama Goriških Brda, pobrinula se KIA uz svoje nove modele koji odgovaraju svakom ukusu i modnom stilu: KIA CEED, KIA STINGER i KIA STONIC.
Modni događaj brenda Parfois možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtag #parfoisandfriends, te na profilima @Parfois_ i @sportina_group.

Nova Parfois kolekcija govori o odstupanju iz okvira i obzirom da je obilježena imenom IKONA, nosi poruku da svatko od nas može biti ikona, bez obzira na pitanja kako, gdje i zašto. Životinjski uzorci, osobito leopard ili zmijski, nezaobilazni su detalj na cipelama i torbama, uz već klasične metalne detalje. Ova kolekcija namijenjena je raznim stilovima.

 

Novu kolekciju možete pronaći u Parfois trgovinama u Arena Centru u Zagrebu, u Westgate centru u Zaprešiću i u Supernova centru u Zadru.

 
 
 
 

Aktualno

Sportina / Najtraženiji modni komadi

Razveseli sebe i svoje najdraže

Više
Esprit / Potražite svoju idealnu kombinaciju

ODABERITE KARIRANI UZORAK I SMARAGDNO ZELENU

 

Više
Ostale vijesti