Pošaljite nam svoj CV

Prepoznajete li se u nekom od predstavljenih profila koji su nam najčešće potrebni i mislite da biste svojim idejama i iskustvom mogli doprinijeti razvoju naše kompanije predlažemo da se prijavite u bazu kandidata za zaposlenje i pošaljete nam svoju biografiju. U trenutku potrebe za osobom vašeg iskustva i znanja pozvat ćemo vas na razgovor.

Pomoći

Pomoći

Za popunjavanje obrasca potreban je noviji web preglednik kao što je na primer: Internet Explorer 9.0 ili noviji, Mozilla Firefox, Google Chrome ili Safari.

U slučaju problema s popunjavanjem obrasca možete nam poslati e-mail na: splet@kabi.si. Prijave se prihvaćaju isključivo putem obrasca, stoga navedeni e-mail kontaktirajte samo u slučaju tehničkih problema.

Zahvaljujemo Vam na prijavi u bazu kandidata za zapošljavanje. Vašu prijavu ćemo detaljno pregledati i ukoliko Vaš profil odgovara našim trenutnim kadrovskim potrebama, pozvati ćemo Vas na razgovor. Pozivamo Vas da pratite naše objave otvorenih radnih mjesta.


Molimo Vas da, prije nego što nastavite, pročitate Informacije o obradi osobnih podataka (tukaj mora biti link ali naziv spletne strani, kjer bomo lahko pripeli dokumentaciji) za kandidate i, klikom na okvir prije izjave, izrazite svoj pristanak na predloženu obradu Vaših osobnih podataka.

Posjetite nas:
facebook logo instagram logo linkedin logo sportina logo

Molimo Vas da, prije nego što nastavite, pročitate Informacije o obradi osobnih podataka za kandidate (http://sportina.group/hr/home/obrada-osobnih-podataka-kandidata-za-zaposljavanje) i, klikom na okvir prije izjave, izrazite svoj pristanak na predloženu obradu Vaših osobnih podataka.

Sportina d.o.o. će Vaše osobne podatke obrađivati samo za potrebe vlastitog kadra, do Vašega zapošljavanja odnosno zaključivanja drugog ugovora o radu, no najkasnije godinu dana nakon završetka odabira kandidata na objavljeno radno mjesto. Dozvoljeni pristanak tijekom jednogodišnjeg čuvanja možete bilo kada opozvati tako da svoju volju pisanim putem izrazite putem e-pošte na adresu: LjudskiResursi@sportina.hr ili u pisanom obliku na adresu sjedišta Sportina d.o.o. Više o obradi osobnih podataka u Sportina d.o.o., o načinu ostvarivanja prava, ovlaštenoj osobi za zaštitu osobnih podataka i sl., možete pročitati o informacijama za pojedince Sportina d.o.o. na internetskoj stranici: http://sportina.group/hr/home/informacije-za-pojedine-osobe